Over Fiets Direct

Fiets Direct is sinds 2007 gespecialiseerd in het repareren van, alle merken en type, fietsen op locatie. Fiets Direct maakt een afspraak met de klant, en komt met de mobiele werkplaats op de gewenste locatie, of zorgen dat de fiets op een andere locatie gerepareerd kan worden.

De monteurs zorgen dat ze volledig up-to-date blijven van de nieuwe ontwikkelingen op de markt. Hierdoor zijn ze ontwikkelt als echte all-rounders in het vak.

Particuliere klanten van Fiets Direct

We hebben al 15 jaar klanten in Groningen en Drenthe. Sinds een jaar hebben we ook klanten in Friesland. Naast dat wij met onze mobiele werkplaats fietsen repararen op locatie. We hebben ook een haal- en brengservice voor klanten die op korte termijn een reparatie nodig hebben. 


Zakelijke partners van Fiets Direct:

Naast de particuliere klanten die Fiets Direct bedient, zijn er ook een aantal zakelijke partners. Dit kan zijn voor incidentele (spoed) reparaties, maar ook structureel onderhoud. Heeft u vragen over een samenwerking met Fiets Direct? Neem dan contact op via deze pagina. Tel. 06 - 20 31 25 26