Reparatie in de mobiele werkplaats

Fiets Direct biedt het gemak van mobiele werkplaatsen die op de door u gekozen locatie langskomen. Of u nu thuis bent, op het werk, in de sportschool of zelfs op vakantie, hun gespecialiseerde monteurs zorgen voor vakkundige fietsreparaties. Met deze snelle service helpt Fiets Direct u zo snel mogelijk weer de weg op.

Wanneer uw fiets kapot is, kunt u contact met hen opnemen via telefoon of WhatsApp op het nummer 06-20312526. Als het om een spoedreparatie gaat, kunt u dit aangeven bij het maken van een afspraak.

Fiets Direct zal dan met hun volledig uitgeruste mobiele werkplaats bij u langskomen om de fiets te repareren. Ze bieden ook de mogelijkheid om uw accu te testen, repareren of vervangen.

Fiets Direct heeft tal van voordelen als het gaat om reparaties. Omdat de reparatie ter plekke wordt uitgevoerd in de mobiele werkplaats of de fiets wordt opgehaald, hoeft u niet zelf de fiets naar de fietsenmaker te brengen. Ze hanteren reguliere prijzen, waardoor ze niet duurder zijn dan andere fietsenmakers.

Naast fietsreparaties biedt Fiets Direct ook reparatie en onderhoud voor rollators.

Maak hier een afspraak voor uw reparatie.

Fiets Direct werkt met een uitgebreid assortiment fietsonderdelen.

Tel. 06 - 20 31 25 26